söndag 19 augusti 2007

Vi har fått nycklarna till ett hus

Äntligen! I fredags fick vi nycklarna till ett hus. Vilket bönesvar. Det är ett fantastiskt hus och hyran ligger inom budget! Vi tror att det är en oslipad diamant. Det har stått tomt och väntat på oss i två år. Det ligger ca 20 min från flygplatsen och en kvart från Jemimas skola. Bilder kommer lite senare.

Vi firade med att ta en weekend ledigt. Det har varit långa och dryga dagar av husjakt. Men nu har vi sett en annan del av detta fascinerande land. Vi åkte bil och båt tre timmar österut till Ko Samet. En riktig paradisö. Vi har bott enkelt nära stranden. Det var mestadels andra Bangkok bor där som tänkte likadant denna långhelg. (Skolorna är lediga imorgon.) Vi fick lära känna några nya bekantskaper. Och barnen och vi har njutit av att simma i kristallklart ljummet vatten. Men nu längtar vi hem till storstadskaoset i Bangkok.

Vi får flytta in imorgon kväll. Vi har tröttnat på att tränga ihop oss på hotell. Det var skönt att komma undan Bangkoks hotellpriser över helgen och leva lite öliv. Men nu lockar storstan som sagt. Och att få bygga vår bas, den har nu fått en adress. Vilket bönesvar. Tack alla ni som bett med oss.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Såååå otroligt sköönt för er, det är ni verkligen värda. Stor kram alla från Rosanna

Ricky Stanley D'Cruze sa...

HI Daniel and Paulina,
Today we heard from Ulrika that you got a new house today. We have prayed for your new house and all others things and God has answered our prayers.
We hope all the children are fine. we miss them and also you too. We, pray that you will be safe and sound in the foreign land, and very soon start working according to HIS plan.
PLease keep us in your prayer.
Bye for now,
Ricky and Catherine

Noomi sa...

Har bara ett ord: HALLELUJA!!! HALLELUJA!!!

Anonym sa...

PTL

Anonym sa...

Vad härligt med ett hus, ett riktigt hem! Vi tänker mycket på er .<3 Kramar från Andreas, Vickan och barnen:D

Anonym sa...

Vilken glädje att ni funnit HUSET.
Gud är God. När Inga & jag tänker
er värms våra hjärtan Och barnen, de älskade! Gud välsigne hela familjen! Det Herren som lägger pusslet. Ni är alltid inneslutna i våra förböner.
Vi fortsätter ha kontakt.

Thore & Inga

Anonym sa...

Underbart! Jag blev så glad för er när jag hörde nyheten. Ett eget krypin. :)

STOR kram till er alla från systeryster Erika

Anonym sa...

Vad skönt att det löst sig, vi tänker mycket på er. Ni och barnen är i våra böner.

Anonym sa...

Vad underbart!!! Är så roligt att kolla in er blogg & se hur ni har det. Gud är god!
Kram från oss

Monica sa...

Härlig läsning...
Ber att ni känna er hemma från första stund, att allt praktiskt ni behöver ska komma på plats i RÄTT tid och att Han ska sätta en underbar "guldkant" på boendet!!!
Ni är fantastiska föredömen hela gänget!! kramar, Monica o Peder

Martin sa...

Det låter riktigt bra. Vad skönt! Vi letar också boende nu, ska på visning idag. Gud kommer att lösa det med och jag får inte mindre tro när jag läser ert meddelande.

Anonym sa...

Koh Samet är bästa semesterön :) Nationalpark och allt vad det innbeär och inte farligt mycket turister. Vilken strand bodde ni på? Provade ni ta en sån båttur från huvudhamnen på 6 timmar? Jag tyckte icke-speedboat-turen var riktigt skön med bad, mat och sightseeing. Det är schysst att bara ligga i vattnet med snorkel och kolla på allt häftigt som Gud gjort :)

Anna-Karin sa...

Hej
Det är så spännande att få läsa om allt som händer! Vi är med Er här hemma. Säg bara till vad ni har för behov så fixar vi det!!!
Anna-Karin och David