fredag 10 augusti 2007

Vi har blivit påkörda...

nä då... så farligt var det inte. Men vår taxi fick en liten skråma häromdan. Vi är glada för att vi fick träna på att åka bil med familjen när vi åkte till norrlandssläkten. Vi tackar Gud för billig taxi. I dessa rosa eller gulgröna bilar spenderar vi en stor del av vår tid just nu. I jakten på hus, ärenden till immigrationsverket, Jemimas skola och språkskola. Det är dessa frågor som vi jobbar med nu. Under tiden för Gud oss till många intressanta möten med människor och telefon nummer byts.

Bangkok är en märklig stad. Här är pampiga, välpolerade skyskrapor sida vid sida med halvfärdiga cement konstruktioner och fallfärdiga plåtskjul. Här finns det korsningar med motorvägar i fyra våningar, smala gränder med gathundar och smutsiga vattenkanaler med taxibåtar. Denna stad är ett shoppingparadis men "det lurar många ormar i vrårna".

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är faktisk underbart att uppleva detta, nya saker man lär känna...Tänk bara Guds kärlek är övanför detta folk...tänk också vilken tålamod har Herren till detta folk som gömmer sig bakon deras tradition med många olika gudar...Nu är det dax att den förhindrelse (tradition) ska falla ner i JESU NAMN!
DOUGLAS A.

noomi sa...

"HERRENS ängel slår sitt läger omkring dem som fruktar honom..."
Psaltaren 34:8

Anonym sa...

Hej tuffingar!
Vad duktiga ni är! Vi tänker på er och ber för er.
Med oss är det bra. David bygger nytt sovrum. Min mamma kommer i natt och hjälper mig med barnen och hemmet i nio dagar. Så vi hoppas bäbisen kommer snart, gärna innan den 15:e.
Ser fram emot att höra mer om vad Gud gör för och genom er i Thailand! Kramar /Jennelie Wiljebrand med familj

Ansku sa...

Hej vänner! Guds beskyd över er. Underbart att läsa hur ni har det. Ska bli så roligt att träffa er i Thailand när vi kommer ner i Januari, längtar så. Har precis läst er bok. Vilken spännande och läskig läsning. Men den var bra. Känns som om man kommit er närmare efter att ha läst den. John och jag gick bibelskolan i livetsord när vi bad för att ni skulle bli fria, vilken enorm glädje när vi fick höra om er frigivning. Minns det som igår. I helgen bär det av på life camp med ungdomarna. Vilken fantastisk helg det kommer att bli. Gud välsigne er Hjältar! Kram från Ansku och John