måndag 13 augusti 2007

Vi behöver ett hem.

Igår flyttade vi från vårt öststatshotell på öster till ett Ibis närmare Jemimas skola. Känns som svensk standard. Vi har nu nära till ett köpcentrum med mataffär.

Vi bor ganska trångt och det tär på barnen att inte ha ett hem, framförallt Jasmine. Be gärna för henne och att vi hittar ett bra hus snabbt. Gud har gett oss många viktiga möten med människor genom detta bostads letande. Men snart vill vi bjuda hem våra nya bekantskaper på inflyttningsfest.

Idag, började Jemima sin nya skola. Hon gör det så bra. Hon är stolt över sin nya skoluniform men också tydligt spänd inför utmaningen att lära sig engelska. (klicka på bilden för förstoring)

8 kommentarer:

Farfar sa...

Vad fin du är Jemima, Stora tjejen!! Lycka till i skolan och du kommer säkert att få många bra kompisar.
Kram på dig
Farfar

Morfar sa...

Morfar tycker också att du är jättefin! Lycka till i skolan.
Stora kramar från Morfar.

noomi sa...

VAD FIN DU ÄR JEMIMA!! Tänk vilka stolta föräldrar du måste ha att ha dig & dina andra skatter till syskon!! Bad för dig idag! Allt kommer gå jätte bra! Gud är med och kommer hjälpa dig med engelskan ska du se! Snart får ni ert HUS och då ser vi framemot att få SE en bild här på hemsidan! ALL KÄRLEK till er alla! GUD är GOD och gör det goda. //Noomi

Agda-Magda sa...

Ni har säkert hört det tusen gånger förut, men jag måste ändå få påpeka det: Ni är fantastiska! Eran överlåtelse utmanar och inspirerar mer än vad ni kan föreställa er. Det står skrivet Jesus över hela er, och han kommer att ge er och era barn allt vad ni behöver och längtar efter. Allt gott ifrån Gud önskar jag er!
Ps68:29

Anonym sa...

Hejsan Brolins,

Ni ar underbara. Lycka till i ert arbete. Vi traffades for ca 5 ar sedan pa Pite havsbad. Ni ledde ett seminarium. Vi bor sedan 4 ar tillbaks i ryska fjarran Ostern. Arbetar med att trana ryska missionarer men ocksa arbeta i Asien.

Patrik och Olga Ohlund

teaminthenorth@yandex.ru

Var valsignade

Fam. Gidlöf sa...

Hej underbara vänner!
Vi är övertygade om att Gud har något stort på gång genom er. Låt er inte förtröttas i ert arbete att utbreda Guds rike. Ni är klart bäst.

Tillsammans på Guds vägar!

//Magnus och Gina

ericson/miettinen sa...

Hej våra underbara vänner! Vi ber att det ska lösa sig med hus snarast vi förstår att det är nödvändigt att detta sker snarast. Gud skall ge er kraft att kunna möta varje dag med glädje. Jemima du är verkligen en snygg skol tjej i den fina uniformen och vi ber att du skall få många nya vänner i din nya skola. Vi längtar ner till er och vi kommer snart!!! Kraam från hela familjen Ericson/Miettinen

Karin sa...

Hej Vänner!
Underbart att ni är på plats! Fantastiskt för oss att få följa er såhär!
Gud har så mycket gott som väntar er och alla människor som ska beröras genom era liv!
Ert hus är på väg!! 5 Mos 28:1-14
BLESS YOU!!

Karin, Fredrik, Ludde och Talia