fredag 24 augusti 2007

I vantan pa uppkoppling

Ja, nu haller vi pa far fullt att installera oss i vart hem. Idag skall vi fa en telefon och om nagra dagar uppkoppling. Vara hyresvardar har fixat uppfarten, bytt golvkakel i ett badrum och pa en balkong, installerat AC, bytt glas dar fonstren var trasiga... de jobbar sa svetten lackar. Det behovs for att denna oslipade diamant inte langre skall vara sa oslipad. Vi har kopt kylskap, tvattmaskin, servis och damsugare. Tva ars damm fyller snabbt damsugarpasen. ;-)

Idag ar farmor pa en kort visit pa hennes resa till Sri Lanka. Det tycker barnen ar sa mysigt. Vi ocksa. Hon hade ocksa med sig bestick fran Ikea. Tack!!! Vi gillar att ata med pinnar men vill inte glomma hur man ater i Sverige...

12 kommentarer:

Camilla sa...

Grattis till huset! Låter som det är en del att göra. Skönt att det löste sig. Ja, Thailand är vackert. Härligt att ni fått njuta lite av sol och bad. Här har vi haft det varm och fuktigt idag. 24 grader. Sommar ett tag till hoppas jag.
Kramar Camilla Halzius

Marco och Anna sa...

Åh vad härligt att ni fått ett hem!Det är ju så viktigt med en egen vrå! Här närmar det sig avresa.....9 dagar kvar.......

Ska bli underbart att träffas då! Kramar Marco och Anna

Westerbergs sa...

Javisst ar IKEA underbart (precis som a, a och o!). Vi följer med spänning följetongen....

Anonym sa...

Hej på er!
Jag känner inte er, men läste er bok med stor behållning för några år sedan. Idag fick vi Trons Värld med posten och där fanns en artikel om er och Asiaresan. Där fanns också adressen till denna blogg med, så nu har jag varit inne och bekantat mig med hur er resa utfallit hittills.
Jag ber att ni ska få vara till stor välsignelse i ert nya hemland och att Herrens hand på ett speciellt sätt ska vara över barnen! Ni är förebilder för mig/oss!
Kramar från en finlandssvensk maka och 3-barnsmor i ungefär samma ålder som ni

Amanda sa...

Åh vad härligt att det har löst sig med hus åt er.

Många kramar

Familjen Agestav

Anonym sa...

Skönt att höra att ni fått ett hem till slut! Ville bara berätta att vi fick en liten Ester AMANDA Linnea Wiljebrand i söndags, den 19:e augusti. Allt gick jättebra och vi är så stolta, lyckliga och tacksamma till Gud. Det är verkligen helt fantastiskt att få barn! (Snudd på beroendeframkallande! :-) Elia och Fredrika älskar sin nya lillasyster och vill hålla och krama henne så ofta de kommer åt. Tänker på er och er härliga barnaskara. "Som pilar i en hjältes hand är söner man får vid unga år. Salig den man vars koger är fullt av dem!" KRAMAR /Jennelie med familj

farmor sa...

Va roligt det var att träffa Er en stund och se Ert fina hus. Det kommer att bli jättebra när ni fått allt färdigt.
Vi ber för Er att allt med möbler, husgeråd osv kommer på plats och framförallt att barnen får kompisar som de kan leka med.
Kramar Farmor

Anonym sa...

va skönt att alla bitar faller på plats...saknar er och tänker på er hela tiden...
tusen kramar agnetha

Margareta sa...

Hej kära vänner! Så underbart att läsa eran blogg. 1:a ggn jag är inne, men ingalunda den sista.
Vad glad man blir av att läsa den. Och så fick jag ju se årets i särklass finaste och sötaste skolflicka, Jemima Brolin.Speciell kram till den lilla solstrålen.
Grattis också till huset.Skönt att få en fast punkt,ett hem.Vi saknar er förstås men glädjen är ändå större av att veta att ni är på rätt plats i rätt tid.
Jag är så glad och tacksam för er men jag vet en som bara strålar när han ser och tänker på er.Var välsignade på alla plan.Kramar/ Margareta

Olle sa...

Vad roligt att ni fått ert ställe! Gud visar sig trogen sitt förbund :)

Tackar för senast i Märsta pingst. Ja, den gången innan jag blev utskickad som missionär till Thailand. Nu har jag åkt upp hit men ni har åkt ner dit, lite miss när man ville träffa er, men jag är glad att ni kom er dit ner. Härligt varmt får ni där i södern, det börjar precis bli höstkyla här i södra mellansverige.

Be gärna för Khon Kaen-arbetet när ni är där nere. Det brukar vara speciellt att be för platser man är närmre eftersom ens tempel, som man står som präst för(när jag använder uttrycket "ens tempel" så handlar det inte om ägandeskap, det står Gud för, men om arbetsområde snarare), kan manifestera kraft i själva området och sen skulle det väl vara bra om ni kan samarbeta i Khon Kaen, Bangkok och ut över hela världen ;p
Svenskarna får ta över sydostasien på riktigt :)

I all kärlek
//Olle

Guava sa...

Man äter inte med pinnar i Thailand. Normalt. Sked och gaffel gäller.

Daniel och Paulina Brolin sa...

Du har rätt, Guava. Oftast finns det sked och gaffel att tillgå. Vi är bara lite "Asien romantiska" och tycker det är kul att äta med pinnar... Men nu är vi så glada för våra nya Ikea bestick. Hoppas vi stöter ihop någon dag i vår fascinerande hemstad.